Перспективи розвитку вітчизняної кондитерської промисловості після вступу України до СОТ - Ткаченко, Ольга Миколаївна (Інститут економіки та прогнозування НАН України, 2007)
В статті розглянуто основні засади Світової організації торгівлі, проаналізовано основні переваги, які мають країни після вступу до СОТ. Автор зосередив увагу на позитивних та негативних наслідках для української економіки після вступу країни до СОТ, спрогнозував фактори, які одразу матимуть вплив на розвиток кондитерської промисловості України. Basic principles of World Trade Organization are considered in the article, basic advantages which have countries after entering to WTO are analysed. An author gave mind on positive and negative consequences for the Ukrainian economy after entering of country to WTO, sprognozuvav factors which at once will have an influence on development of pastry industry of Ukraine.
Keywords: СОТ; кондитерська промисловість; WTO; pastry industry; кафедра економіки і права