Спосіб імпульсного регулювання трифазної напруги в пристроях з тристержневим магнітопроводом (Патент на винахід № 84582) - Шестеренко, Володимир Євгенович; Шестеренко, Олександра Володимирівна (My University, 2008)
В способі напругу формують з двох кривих синусоїди напруги мережі та послідовності імпульсів, висота яких змінюється по синусоїдальному закону, а ширина – по лінійному, регулюють напругу синхронною зміною ширини всіх імпульсів, однакової для кожного з них в будь-який момент часу, шляхом зміщення фронтів імпульсів. In voltage mode shape of the two curves sinusoidal voltage and pulse, the height of which varies sinusoidally and width - on linear and regulate voltage synchronous change the width of all pulses, the same for each of them at any time, by shifting fronts pulses.
Keywords: імпульсне регулювання змінної напруги; impulse control variable voltage; кафедра електропостачання і енергоменеджменту