Природні консерванти в оздоблювальних напівфабрикатах з подовженим терміном зберігання - Сивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2011)
У статті показано перспективність використання природних консервантів для подовження терміну зберігання напівфабрикатів. The article shows the perspective of using natural preservatives to prolong the shelf life of foods.
Keywords: кремові вироби; горобина; консерванти; суфле; cream products; rowan; preservatives; souffle; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів