Сивній, Іванна ІванівнаОболкіна, Віра Іллівна2013-07-082013-07-082011Сивній, І. І. Природні консерванти в оздоблювальних напівфабрикатах з подовженим терміном зберігання / І. І. Сивній, В. І. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 4. – С. 20–22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8994У статті показано перспективність використання природних консервантів для подовження терміну зберігання напівфабрикатів. The article shows the perspective of using natural preservatives to prolong the shelf life of foods.otherкремові виробигоробинаконсервантисуфлеcream productsrowanpreservativessouffleкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПриродні консерванти в оздоблювальних напівфабрикатах з подовженим терміном зберіганняArticle