Яжло, Валентина СергіївнаКошова, Валентина Миколаївна2016-07-022016-07-022015Яжло, В. Вплив цитрату цинку на розмноження пивоварних дріжджів / Валентина Яжло, Кошова Валентина // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. - Ч. 1. – С. 228-230.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23761Для досягнення накопичення біомаси пивоварних дріжджів і скорочення терміну головного бродіння пивного сусла вважається доцільним додавання до живильного середовища мікроелемент у вигляді цитрату цинку. To achieve the accumulation of biomass of brewer's yeast and reduction of time of primary fermentation of beer wort is considered to be appropriate the addition to the culture medium trace element in the form of zinc citrate.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствацинкрозмноженнядріжджіzincreproductionyeastВплив цитрату цинку на розмноження пивоварних дріжджівOther