Вплив цитрату цинку на розмноження пивоварних дріжджів - Яжло, Валентина Сергіївна; Кошова, Валентина Миколаївна (My University, 2015)
Для досягнення накопичення біомаси пивоварних дріжджів і скорочення терміну головного бродіння пивного сусла вважається доцільним додавання до живильного середовища мікроелемент у вигляді цитрату цинку. To achieve the accumulation of biomass of brewer's yeast and reduction of time of primary fermentation of beer wort is considered to be appropriate the addition to the culture medium trace element in the form of zinc citrate.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; цинк; розмноження; дріжджі; zinc; reproduction; yeast