Розроблення низькокалорійного кисломолочного продукту - Студзінська, Марина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2012)
В отриманому кисломолочному продукті пробіотична дія заквасочних культур поєднується з пребіотичними властивостями полідекстрози, що підсилює оздоровчий ефект, крім того за її допомогою можна знижувати калорійність готового продукту шляхом повної або часткової заміни цукру і жиру. In the resulting effect of probiotic fermented milk product fermented crops combined with prebiotic properties polidekstrozy that enhances the healing effect, in addition it can help reduce the caloric content of the finished product by complete or partial replacement of sugar and fat.
Keywords: низькокалорійні продукти; кисломолочні продукти; пробіотики; low-calorie products; dairy products; probiotics; кафедра технології оздоровчих продуктів