Студзінська, Марина ОлександрівнаГойко, Ірина Юріївна2015-12-162015-12-162012Студзінська, М. О. Розроблення низькокалорійного кисломолочного продукту / М. О. Студзінська, І. Ю. Гойко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29–30 жовтня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 212–214.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21998В отриманому кисломолочному продукті пробіотична дія заквасочних культур поєднується з пребіотичними властивостями полідекстрози, що підсилює оздоровчий ефект, крім того за її допомогою можна знижувати калорійність готового продукту шляхом повної або часткової заміни цукру і жиру. In the resulting effect of probiotic fermented milk product fermented crops combined with prebiotic properties polidekstrozy that enhances the healing effect, in addition it can help reduce the caloric content of the finished product by complete or partial replacement of sugar and fat.uk-UKнизькокалорійні продуктикисломолочні продуктипробіотикиlow-calorie productsdairy productsprobioticsкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення низькокалорійного кисломолочного продуктуOther