Кундєєва, Галина Олексіївна2014-10-102014-10-102008Кундєєва, Г. О. Стан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності та тенденції розвитку інноваційної активності м'ясоперебної галузі / Г. О. Кундєєва // Вісник Сумського національного університету. – 2008. – № 2 (25). – С. 267–273.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17149Проаналізована інноваційна діяльність м'ясопереробної галузі, розглянуто модель продуктового циклу, визначена інноваційна активність м’ясопереробних підприємств . The innovative activity of meat industry is analyzed. The model of productive circle is considered. The innovative activity of meat enterprises is determined.otherмодель продуктового циклуінноваційна активністьінноваційна діяльністьпродуктова та процесова інноваціїmodel of productive circleinnovative activityproductive and process innovationsкафедра економічної теоріїСтан, проблеми та перспективи інноваційної діяльності та тенденції розвитку інноваційної активності м'ясоперебної галузіArticle