Екологічність і корисність: енергоефективна пекарня з виготовлення органічних хлібних виробів - Махинько, Валерій Миколайович; Грін, Сергій Вікторович (My University, 2023)
Продукція органічного виробництва зазвичай має вищу вартість. Це зумовлено багатьма причинами. Розглянуто перспективність виготовлення органічних хлібобулочних виробів в умовах пекарні з підвищеною енергоефективністю. Запропоновано заходи з енергозбереження, спрямовані на зменшення вартості кінцевої продукції

Organic products are usually more expensive. There are many reasons for this. The article considers the prospects for the production of organic bakery products in a bakery with increased energy efficiency. Energy saving measures aimed at reducing the cost of the final product are proposed
Keywords: органічні продукти; пекарня; енергоефективність; проєктування; будівництво; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; organic products; bakery; energy efficiency; design; construction