Етнологічні процеси сучасності - Савчук, Світлана Володимирівна; Пилипенко, Олександр Євгенійович (My University, 2014)
Етнічна структура світу постійно змінюється, що пов'язано з процесами розвитку і функціонування різних етносів, котрі прийнято називати етносоціальними процесами.
Keywords: етнічний розвиток; етнічна спільнота; етнологічні процеси; этническое развитие; этническая общность; этнологические процессы; ethnic development; ethnic community; ethnological processes; кафедра гуманітарних дисциплін