Гойко, Ірина ЮріївнаОхріменко, Віталій Вікторович2021-04-252021-04-252021Гойко, І. Сир кисломолочний, збагачений пряно-ароматичною сировиною та порошками сливи та журавлини / І. Гойко, В. Охріменко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33613Розроблено сир кисломолочний, збагачений кунжутом, порошками сливи, журавлини та коріандру. Sour milk cheese enriched with sesame, plum, cranberry and coriander powders was developedotherсир кисломолочнийпорошкикунжутсливажуравлинакоріандрsour milk cheesesesame seedspowdersplumcranberriescorianderкафедра технології оздоровчих продуктівСир кисломолочний, збагачений пряно-ароматичною сировиною та порошками сливи та журавлиниThesis