Дослідження магнітного поля в нерівномірному зазорі дископодібного електромагнітного гальма - Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2007)
Описано експериментальне дослідження магнітного поля в нерівномірному зазорі дископодібного електромагнітного гальма за допомогою датчика Холла. Experimental studies of the magnetic fields in irregular gap of electrodynamics brake with a Hall’s sensor are described.
Keywords: гальмівний момент; магнітна індукція; електромагнітне гальмо; brake moment; magnetic induction; electromagnetic brake; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.