Юріна, Анна Олександрівна2022-10-142022-10-142022Юріна, А. О. Розроблення системи управління якістю виробництва сиру кисломолочного методом ультрафільтрації для оператора ринку ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Олександрівна Юріна ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2022. – 111 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38282otherкафедра експертизи харчових продуктівсир кисломолочний методом ультрафільтраціїорганолептичні показникифізико-хімічні показникирозроблення системи управління якістюРозроблення системи управління якістю виробництва сиру кисломолочного методом ультрафільтрації для оператора ринку ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»Other