Управління безпекою в готельно-ресторанному бізнесі - Володченкова, Наталія Валеріївна (My University, 2017)
В роботі проаналізовано основні показники оцінювання якості системи управління безпекою працівників готельно-ресторанного бізнесу та запропоновано методику розрахунку тривалості циклу управління та ймовірності його своєчасного завершення при нестандартних ситуаціях, аваріях або аварійних ситуаціях. The paper analyzes the main indicators of quality evaluation system safety management staff of hotel and restaurant business and the method of calculating the cycle time management and probability of its timely completion with unusual situations, accidents or emergency situations.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; готель; hotel; ресторан; restaurant; безпека; working safety; аварія; accidents