Дробот, Віра ІванівнаСухомлин, Раїса ІванівнаХристіансен, Маргарита ГеоргіївнаШтокало, Мирослава ЙосипівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2013-02-052013-02-051986Модификация метода Кьельдаля в технохимическом контроле хлібопекарного производства / В. И. Дробот, Р. И. Сухомлин, М. Г. Христиансен, М. И. Штокало, Л. Ю. Арсеньева // Хлебопекарная и кондитерская промышленность. - 1986. - № 9. - С. 15-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6019В статті наведено результати досліджень модифікації методу Кьєльдаля визначення загального азоту в сировині та готових виробах хлібопекарського виробництва. Відповідно до модифікованого методу виключається трудомістка операція відгонки аміаку, зменшується маса наважки досліджуваного продукту, що дозволяє використовувати даний метод в заводських та науково-дослідних лабораторіях. The article contains results studies modification of the method of determining the total Kjeldahl nitrogen in raw materials and finished goods baking. The proposed method eliminates time consuming operation stripping of ammonia decreases linkage tested product that allows you to use this method in the factory and laboratories.otherхлебопекарное производствохлібопекарське виробництвоbakery productionбілкові речовинивміст загального азотуproteinscontent of total nitrogenкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМодификация метода Кьельдаля в технохимическом контроле хлібопекарного производстваArticle