Юрчак, Віра ГаврилівнаРак, Валентина ПетрівнаІрха, Юлія ОлександрівнаГанжа, Марина ІванівнаГолікова, Тетяна Петрівна2013-04-042013-04-042008Пат. 38187 Україна, МПК А 21 D 8/02. Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок / Юрчак В. Г., Рак. В. П., Ірха Ю. О., Ганжа М. І., Голікова Т. П.; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 200809747; заявл. 25.07.2008; опубл. 25.12.2008, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7292Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок передбачає приготування пшеничного тіста на заквасках з використанням заварки, заварка готується з борошна пшеничного, хмельового відвару, соєвого борошна або борошна солоду сої, або кукурудзяного борошна і ферментного препарату амілолітичної дії. Тісто готується з закваски, пшеничного борошна, солі, цукру, жирового компоненту. The way of the manufacturing of bread with the hop leaven provides the preparation of wheat dough on the leaven with the brew. The brew consists of wheat flour, hop decoction, soy flour or soy malt flour, or corn flour and enzyme amylase. The dough includes the leaven, salt, sugar, fat component.otherферментний препаратхмельова заквасказаваркахмількафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівenzymehop leavenbrewhopкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок (Деклараційний патент на корисну модель № 38187)Other