Важливість управління талантами на підприємстві - Антоненко, Ірина Ярославівна; Мельник, Ірина Леонідівна (My University, 2024)
У сучасному конкурентному світі наявність талановитих співробітників стає вирішальним фактором успіху для будь-якого підприємства. Їхні знання, досвід та унікальні здібності роблять вагомий внесок у розвиток бізнесу, забезпечуючи його стійкість та процвітання. Важливість талантів – це і конкурентні переваги, і престижний імідж і ефективний розвиток. Талановиті працівники - не просто виконавці завдань, а генератори ідей, які здатні знаходити креативні рішення та впроваджувати інновації.
Keywords: управління талантами; talent management; талант; кафедра туристичного та готельного бізнесу