Інституційне забезпечення здешевлення кредитування підприємств АПК - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2021)
В роботі досліджено механізм здешевлення кредитів в Україні для підприємств АПК, визначено інституційне забезпечення даного процесу. The mechanism of credit reduction in Ukraine for agro-industrial enterprises is investigated in the work, the institutional support of this process is determined.
Keywords: кредитування; lending; здешевлення кредитів; cheaper loans; підприємства АПК; agricultural enterprises; кафедра економіки і права