Intensification of the process of obtaining cheese grain by modernizing the cheese maker of the `cvh` series - Lobanov, Denis; Olishevskyi, Valentyn; Babko, Evhen (My University, 2023)
Запропонована конструкція системи відбору сироватки сироварки дозволяє здійснювати її інтенсивний відбір самопливом, без використання насоса. Визначено залежність між консистенцією сирної маси в процесі бродіння та величиною граничного напруження зсуву.
Keywords: modernization; модернізація; milk; молоко; machine; машина; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування