Дробот, Віра Іванівна2012-06-102012-06-102008Дробот, В. І. Як поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів / В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 11-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1278Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies to production, use of nontraditional raw materials and food Ingredients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.uk-UKборошномукаflourсуха клейковинаферментні препаратидріжджіінтенсивне замішуванняцукрозамінникимікроелементиdry glutenenzymatic additivesyeastintensive kneadingsweetenersmicroelementsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЯк поліпшити споживчі властивості хлібобулочних виробів