Рашевська, Тамара Олексіївна2013-02-272013-02-271998Рашевська, Т. О. Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 1998. - № 4. - С. 113-115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6616Добавка кріопорошку бруньок чорної смородини впливає на стан води в структурі вершкового масла, підвищує кількість адсорбційно зв'язаної вологи. Additive of blackcurrant buds cryopowder affects on the water in structure of butter, increases the number of bound moisture adsorption.uk-UKкріопорошокчорна смородинавершкове маслоcryopowderblack currantbutterкафедра технології молока і молочних продуктівСтан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородиниArticle