Мотивація та стимулювання персоналу як складові системи управління якістю продукції на підприємстві - Труш, Юлія Леонідівна; Григорців, Михайло Володимирович; Осадчук, Оксана Павлівна (My University, 2016)
В статті удосконалені мотиваційні та стимулюючі інструменти для підвищення ефективності управління якістю продукції на підприємстві, внаслідок запропонованих мотивів задоволення потреб в залежності від віку працівників та методів управління персоналом в системі управління якістю продукції на підприємстві у розрізі класифікаційних ознак. Таке обґрунтування запропонованих заходів в системі управління якістю продукції дасть змогу практично удосконалити процес управління якістю продукції. In this article are presented improved motivative and incentive instruments of quality products management in the enterprise, due to reasons offered meet the needs depending on the age of employees and management staff in the system of quality management in the company in terms of classifications. This study proposed measures in quality products management system will enable almost perfect process quality control.
Keywords: кафедра економіки і права; кафедра економіки праці та менеджменту; мотивація; управління; продукт; якість; motivation; lever control; product; quality