Ущаповський, Артем Олегович2023-06-222023-06-222021Ущаповський, А. О. Використання інноваційних кулінарних трендів в технології солодких страв оздоровчого призначення / А. О. Ущаповський // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково – практичної конференції, 17 – 18 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 79–80https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40892В роботі наведено дослідження, щодо використання сучасних кулінарних трендів в технології солодких страв оздоровчого призначення, для закладів ресторанного господарства. Розроблені солодкі страви з використання інноваційних технологій надають змогу розширити асортиментний ряд кулінарної продукції оздоровчого призначення у закладах ресторанного господарства. The paper presents research on the use of modern culinary trends in the technology of sweet dishes for health purposes for restaurants. Developed sweet dishes using innovative technologies make it possible to expand the product range culinary products for health purposes in restaurants.otherсолодкі стравиоздоровчі продуктиінноваціїтрендиsweet disheshealth productsinnovationstrendsкафедра готельно-ресторанної справиВикористання інноваційних кулінарних трендів в технології солодких страв оздоровчого призначенняThesis