Цукрове сорго перспективна сировина для отримання цукровмісних продуктів - Грабовська, Олена Вячеславівна; Григоренко, Наталія Олександрівна (My University, 2014)
Умови ринкової економіки, вимоги сучасної науки про харчування, потреба відновлення та захисту здоров'я населення України диктують необхідність розширення асортименту цукристих речовин. Розширення асортименту передбачається в напрямку створення технологій цукропродуктів з сировини природного походження підвищеної харчової і біологічної цінності. A market economy, the requirements of modern nutritional science, the need to restore and protect the health of the population of Ukraine dictate the need to expand the range of sugars. Expanding the range expected in the direction of creating technology tsukroproduktiv from raw materials of natural origin increased food and biological value.
Keywords: сільськогосподарська продукція; біопаливо; цукрове сорго; agricultural products; biofuels; sorghum sugar; кафедра технології цукру і підготовки води