Чернюшок, Ольга АнатоліївнаСкарбовійчук, Олександр МихайловичКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2012-09-172012-09-172010Чернюшок, О. А. Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів / О. А. Чернюшок, О. М. Скарбовійчук, О. В. Кочубей-Литвиненко // Таврійський науковий вісник. - 2010. - Вип. 71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2628Проведено аналітичний огляд використання ТФХ молочних продуктів для визначення технологічних параметрів і режимів виробничих процесів та якості готової продукції.It is carried out an analytical review of the usage of the thermo physical features in dairy products technologies for the identification of the process-dependent parameters and operating conditions, and quality of the finished goods.otherтеплопровідністьТФХтехнологічні параметризалежністьмолочні вершкимолоко незбиранеconductivitytechnological parametersfunctioncreamwhole milkкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктівArticle