Вплив рецептурних компонентів на теплофізичні властивості молочних продуктів - Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Скарбовійчук, Олександр Михайлович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна (My University, 2010)
Проведено аналітичний огляд використання ТФХ молочних продуктів для визначення технологічних параметрів і режимів виробничих процесів та якості готової продукції.

It is carried out an analytical review of the usage of the thermo physical features in dairy products technologies for the identification of the process-dependent parameters and operating conditions, and quality of the finished goods.
Keywords: теплопровідність; ТФХ; технологічні параметри; залежність; молочні вершки; молоко незбиране; conductivity; technological parameters; function; cream; whole milk; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів