Шлюб і сім’я: реалії сьогодення - Бабушка, Лариса Дмитрівна (My University, 2012)
У центрі дискусії дослідження лежить питання співвідношення шлюбу і кохання, а точніше шлюбу за коханням. Крізь призму аналізу сфери споживання, вплив якої непомітно переноситься і на світ почуттів, і на близьких, рідних людей, викликаються до життя наступні питання – мотивації вступу до шлюбу, можливості вибору з обох боків, про відношення між майбутнім подружжям до шлюбних відносин.
Keywords: кохання; шлюб; сім’я; сфера споживання; любовь; брак; семья; сфера потребления; love; marriage; family; area of consumption; кафедра гуманітарних дисциплін