Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців - Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2015)
Раціон необхідно розглядати як зумовлену зовнішніми чинниками взаємодію людини з довкіллям, та наведено основні засади розроблення для військовослужбовців харчових раціонів, адекватних їхнім потребам.
Keywords: нутритивні потреби; nutritional needs; харчовий раціон; військовослужбовці; food ration; servicemen; біокомпоненти; biocomponents; життєзабезпечення; life support; кафедра іноземних мов професійного спрямування; кафедра технології оздоровчих продуктів