Українець, Анатолій ІвановичСімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2021-03-232021-03-232015Українець, А. І. Наукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовців / А. І. Українець, Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 3. – С. 209–215.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33007Раціон необхідно розглядати як зумовлену зовнішніми чинниками взаємодію людини з довкіллям, та наведено основні засади розроблення для військовослужбовців харчових раціонів, адекватних їхнім потребам.otherнутритивні потребиnutritional needsхарчовий раціонвійськовослужбовціfood rationservicemenбіокомпонентиbiocomponentsжиттєзабезпеченняlife supportкафедра іноземних мов професійного спрямуваннякафедра технології оздоровчих продуктівНаукові аспекти розроблення харчових раціонів для військовослужбовцівArticle