Про належність абсолютно збіжних у півплощині рядів Діріхле до класу збіжності - Мулява, Оксана Мирославівна; Шеремета, Мирослав (My University, 2008)
Нехай, для ряду Діріхле з абсцисою збіжності. Доведено, що умова є необхідною і достатньою для рівносильності співвідношень і для кожного такого ряду. For a Dirichlet series with the abscissa of absolute convergence, let and. It is proved that the condition, is necessary and sufficient for equivalence of relations and for each such series.
Keywords: клас збіжності; ряд Діріхле; максимум модуля; максимальний член; convergence class; maximum modulus; Dirichlet series; maximal term; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.