Клунко, Марина Сергіївна2021-09-212021-09-212021Клунко, М. С. Дослідження впливу препарату β-каротину на параметри технологічного процесу виробництва хліба з впровадженням розробленої рецептури з цією сировиною в проекті хлібозаводу в м. Олександрія Кропивницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марина Сергіївна Клунко ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2021. – 154 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35445otherβ-каротинвиробництво хлібахарчові добавкикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу препарату β-каротину на параметри технологічного процесу виробництва хліба з впровадженням розробленої рецептури з цією сировиною в проекті хлібозаводу в м. Олександрія Кропивницької областіOther