Гусятинська, Наталія АльфредівнаЛіпєц, Антон АдамовичГусятинський, Микола ВолодимировичТетеріна, Світлана Миколаївна2012-09-162012-09-162003Гусятинська, Н. А. Вплив коагулянтів на мікробіологічні процеси у дифузійному апараті / Н. А. Гусятинська, А. А. Ліпєц, М. В. Гусятинський, С. М. Коровко (Тетеріна) // Цукор України. - 2003. - № 6. - С. 15-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2607Досліджено вплив солей рекомендованих до використання при підготовці живильної води. The effect of salt recommended for use in the preparation of feed water.основний сульфат алюмініюживильна водацукрозамікроорганізмиекстрагуваннякоагулянтивисокомолекулярні сполукипектинові речовинибурякоцукрове виробництвоbasic aluminum sulphatefeedwatersucrosebacteriaextractioncoagulantsmacromolecular compoundspectinsugar beet productionкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиВплив коагулянтів на мікробіологічні процеси у дифузійному апаратіArticle