Вплив коагулянтів на мікробіологічні процеси у дифузійному апараті - Гусятинська, Наталія Альфредівна; Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинський, Микола Володимирович; Тетеріна, Світлана Миколаївна (My University, 2003)
Досліджено вплив солей рекомендованих до використання при підготовці живильної води. The effect of salt recommended for use in the preparation of feed water.
Keywords: основний сульфат алюмінію; живильна вода; цукроза; мікроорганізми; екстрагування; коагулянти; високомолекулярні сполуки; пектинові речовини; бурякоцукрове виробництво; basic aluminum sulphate; feedwater; sucrose; bacteria; extraction; coagulants; macromolecular compounds; pectin; sugar beet production; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології цукру і підготовки води