Станівська, Олександра Олександрівна2021-09-172021-09-172021Станівська, О. О. Розроблення технології глазурованих сирків з продуктами переробки проса з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 43 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Олександрівна Станівська ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2021. – 137 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35346otherглазуровані сиркиклітковинависівки просасир кисломолочний нежирнийступінь набуханняхарчова цінністьвологоутримуюча здатністькафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології глазурованих сирків з продуктами переробки проса з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 43 т за змінуOther