Семенова, Олена ІванівнаЛевітіна, Наталія ВолодимирівнаБублієнко, Наталія ОлександрівнаСулейко, Тетяна Леонідівна2012-04-102012-04-102006Характеристика стічних вод підприємств хлібопекарської галузі та рекомендована технологія їх очищення / О. І. Семенова, Н. В. Левітіна, Н. О. Бублієнко, Т. Л. Ткаченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2006. – С. 24–25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/825Досліджено рівень забрудненості загальних стоків виробничих і побутових вод таких підприємств. Запропоновано для очищення стічних вод технологію, яка включає механічне, біологічне та хімічне очищення води. Визначення оптимальна концентрація активного мулу в аеротенку. The level of contamination of industrial and domestic waste watersbakery businesses. Proposed for wastewater treatment technology, which includes mechanical, biological and chemical water treatment.The optimum concentration of activated sludge in the aeration tank.otherстічні водиwaste waterхімічне споживання киснюзавислі речовиниконцентрація активного мулуаеротенкchemical oxygen demandsuspended solidsconcentration of activated sludge aeration tanksкафедра екології та екоменеджментуХарактеристика стічних вод підприємств хлібопекарської галузі та рекомендована технологія їх очищення