Бабич, Ірина МихайлівнаМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир Павлович2024-04-292024-04-292018Бабич, І. М. Перспектива використання нетрадиційних сортів винограду в Україні / І. М. Бабич, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23–25 травня 2018 р. – Київ : 2018. – Т. 3. – С. 55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42970Метою роботи було завдання дослідити нетрадиційні сорти червоного винограду, як сировину для виготовлення сортового винаThe aim of the work was to study non-traditional varieties of red grapes as raw materials for the production of high quality winesukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноградфенольні речовинибарвні речовиниgrapesphenolic substancescoloring mattersПерспектива використання нетрадиційних сортів винограду в УкраїніThesishttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062https://orcid.org/0000-0002-3454-1484