Леонід Мушкет : два життя однієї людини - Силка, Оксана Захарівна; Синявська, Лариса Іванівна (My University, 2012)
У статті висвітлюються невідомі сторінки життя українського патріота, учасника національно-визвольної боротьби 1920-х рр. Л. Мушкета. In the article the unknown pages of the Ukrainian patriot the participant of national liberation fight of the 1920th yers L. Mushket life are observed.
Keywords: національно-визвольна боротьба; кримінальна справа; Л. Мушкет; national liberation fight; criminal case; L. Mushket; кафедра гуманітарних дисциплін