Ткачук, Юрій МихайловичГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаІщенко, Тетяна ІванівнаДоценко, Віктор Федорович2013-04-262013-04-262013Удосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч та ін. // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2013. – № 30. – С. 186-192.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7681У статті наведено результати досліджень з вдосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїну. Обґрунтовано спосіб виробництва хліба з казеїном та розроблено його технологічну схему. The results of research on improving the technology of bread increased biological value for the use of casein. Proved method of producing bread with casein and developed its technological scheme.otherказеїнбездріжджовий напівфабрикаттехнологіяхлібспосіб виробництвабілкибіологічна цінністьповерхнево-активні речовинитістоутворенняcaseinnon-yeast semi-finished producttechnologyfoodproduction methodproteinsbiological valuesurfactantsdough makingкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиУдосконалення технології хліба підвищеної біологічної цінності за використання казеїнуArticle