Солодко, Лілія МиколаївнаСімахіна, Галина Олександрівна2018-05-142018-05-142017Патент UA № 114984 МПК A23L 7/10, A23L 33/10 (2016.01) Круп’яний кулінарний виріб / Солодко Л. М., Сімахіна Г. О. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. - № а 2016 05465 ; заявл. 20.05.2016 ; опубл. 20.08.2017, Бюл. № 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27408Винахід стосується круп'яного кулінарного виробу, що містить крупу гречану, воду, яйця, сир кисломолочний, маргарин, сухарі пшеничні, сметану, причому виріб додатково містить білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку та черемші, сіль та спеції. The invention relates to a cereal culinary product, comprising buckwheat, water, eggs, sour milk cheese, margarine, wheat crackers, sour cream, and the product further comprises a of protein-containing semi-products from the green mass of sugar beet and ramsons, salt and spices.кафедра технології оздоровчих продуктівкулінарний вирібкрупа гречанабілковмісні напівфабрикатизелена масаculinary productbuckwheatproteinaceous half-productsplant green massКруп’яний кулінарний виріб (Патент на винахід № 114984)Other