Управління витратами на якість продукції та її конкурентоспроможність - Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2004)
Розглянуто сутність управління витратами на якість продукції. Визначено взаємозв’язок витрат на якість продукції та її конкурентоспроможністю. It is considered the essence of management charges on the products' quality. It is described the intercommunication of charges on the products' quality and its competitiveness.
Keywords: витрати; якість; конкурентоспроможність; costs; quality; competitiveness; кафедра маркетингу