Петруша, Оксана ОлександрівнаГанечко, Марина Євгенівна2016-04-282016-04-282015Петруша, О. О. Визначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінювання / О. О. Петруша, М. Є. Ганечко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 291-293.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23051uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівхарчові продуктиУФ-випромінюваннялюмінесцентні характеристикиLuminescent characteristicsUV radiationfoodВизначення люмінесцентних характеристик харчових продуктів з використанням УФ-випромінюванняThesis