Рудавська, Ганна БогданівнаШаповалова, Наталія ПетрівнаРоманенко, Олена Валеріївна2014-03-272014-03-272011Рудавська, Г. Б. Реологічні властивості нових пастильних виробів / Г. Б. Рудавська, Н. П. Шаповалова, О. В. Романенко // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 5. – С. 34-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13499У статті досліджено один із важливих напрямків роботи по визначенню реологічних властивостей нових пастильних виробів підвищеної біологічної цінності. Визначено та проаналізовано вплив Ламідану та цикорлакту на зміни реологічних показників в процесі зберігання. In the article, investigational from main directions of in-process on determination structurally mechanical properties of new wares pastila of high biological value. Certain and analyses influence of additions Lamidan and cikorlakt on the change of structural-mechanical indexes in the process of storage.otherпастильні виробиреологічні властивостіламіданцикорлактpastila pastrystructural-mechanical propertieslamidantsikorlaktкафедра експертизи харчових продуктівРеологічні властивості нових пастильних виробівArticle