Очистка воды от ионов железа и аммонийного азота природными адсорбентами - Мельник, Людмила Николаевна; Манк, Валерий Вениаминович; Мельник (Ткачук), Наталья Андреевна (My University, 2008)
Исследованы процессы очистки воды природными минералами.
Keywords: адсорбция; ионы железа; вода; природные адсорбенты; adsorption; iron ions; water; natural adsorbent; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів