Корольчук, Ірина МиколаївнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2019-07-162019-07-162019Перспективність використання прянощів у технології м’яких сирів з козячого молока / І. Корольчук, Н. Ющенко, У. Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 85-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К., 2019. – Ч. 1. – С. 408.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30008Для пщвищення харчової цінності та покращання технолопчних властивостей, утримання вільної кашлярної вологи, покращення здатності до згортання під дією сичужних ферментів та подовження терміну зберігання доцільним є використання у складі м'яких сирів з козячого молока прянощів, зокрема пажитника, куркуми та імбиру. To enhance the nutritional value and improve the technology properties, maintenance of free pile moisture, improvement of the ability to coagulate under the action of pitch enzymes and extend the shelf life of the expedient e use in soft cheeses of goat milk spices, including fenugreek, turmeric and ginger.uk-UKм'які сириsoft cheesesкозяче молокоgoat milkкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективність використання прянощів у технології м’яких сирів з козячого молокаArticle