Перспективність використання прянощів у технології м’яких сирів з козячого молока - Корольчук, Ірина Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2019)
Для пщвищення харчової цінності та покращання технолопчних властивостей, утримання вільної кашлярної вологи, покращення здатності до згортання під дією сичужних ферментів та подовження терміну зберігання доцільним є використання у складі м'яких сирів з козячого молока прянощів, зокрема пажитника, куркуми та імбиру. To enhance the nutritional value and improve the technology properties, maintenance of free pile moisture, improvement of the ability to coagulate under the action of pitch enzymes and extend the shelf life of the expedient e use in soft cheeses of goat milk spices, including fenugreek, turmeric and ginger.
Keywords: м'які сири; soft cheeses; козяче молоко; goat milk; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції