Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 83989) - Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Косаківська, Ганна Сергіївна (My University, 2013)
Опис до патенту на корисну модель. Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making a biscuit half-finished product.
Keywords: бісквітний напівфабрикат; biscuit half-finished product; композиція; composition; чорниця; huckleberry; кафедра готельно-ресторанної справи