Горзей (Пасічник), Олена ВолодимирівнаДоценко, Віктор Федорович2013-10-142013-10-142013Пасічник, О. В. Дослідження раціонального використання хмелевих препаратів у технології міні-пивоваріння для закладів ресторанного господарства / О. В. Пасічник, В. Ф. Доценко //Наукові здобутки молоді– вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79­-ї Міжнар. наук. конф. молодих учених, ас. і студ., 15–16 квітня. – Київ, 2013. – С. 556-557.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10324Доведено актуальність використання в міні-пивоварінні хмелевих препаратів. We prove the relevance of the use of hops products in mini brewing.uk-UKміні-пивоварінняmini brewingхмільhopsхмелеві препаратиhop productsсуслоwortкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження раціонального використання хмелевих препаратів у технології міні-пивоваріння для закладів ресторанного господарстваThesis