Дослідження раціонального використання хмелевих препаратів у технології мініпивоваріння для закладів ресторанного господарства - Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2013)
Доведено актуальність використання в мініпивоварінні хмелевих препаратів.
Keywords: мініпивоварня; хмелевий препарат; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції