Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2020-02-282020-02-282019Патент 120225 UA, МПК A23C 11/04 A23C 11/08 (2006.01), A23L 29/10 (2016.01) Спосіб отримання харчової емульсії / Устименко І. М., Поліщук Г. Є. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201803927 ; заявл. 11.04.2018 ; опубл. 25.10.2019 ; Бюл. № 20, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30918otherхарчова емульсіяказеїнат натріюемульгатормолоковмісний продуктгомогенізаціякафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 120225)Technical Report