Національний університет харчових технологій2020-03-022020-03-022019Перспективи розвитку цукрової промисловості України : матеріали міжнародної науково-технічної конференції цукровиків України, 26–27 березня, м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій ; Інститут післядипломної освіти НУХТ ; Національна асоціація цукровиків України. – Київ : НУХТ, 2019. – 135 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3094026 березня по 27 березня 2019 року в Національному універ-ситеті харчових технологій (м. Київ) відбулася Міжнародна науково-технічна конференція цукровиків України ―Перспективи роз-витку цукрової промисловості України‖. Організаторами заходу виступили Національний університет харчових технологій, Націо-нальна асоціація цукровиків України, Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, Інститут продовольчих ресурсів НААН України. Інформаційні партнери конференції: журнал ―Цукор України‖ та інфорамаційний бюлетень ―Вісник цукровиків України‖. У роботі конференції взяли участь фахівці 34 цукрових заводів України, керівники галузі, власники агропромхолдингів, керівники цукрових компаній та заводів, представники науко-во-дослідних, учбових, проектних інститутів та понад 40 фірм та організацій, що працюють в галузі цукрового виробництва. На кон-ференцію прибули представники цукрової промисловості Білорусі, Грузії, Киргизії, Польщі, Німеччини, Данії. Матеріали конференції підготовлені фахівцями НУХТ, Інституту післядипломної освіти НУХТ, УкрНДІЦП. Інституту продовольчих ресурсів.цукрова промисловістькристалізаціяобладнання для цукрової промисловостіцукрове виробництвоцукровий буряксатураціяsugar industryequipment for the sugar industrysugar productionsugar beetcarbonationcrystallizationПерспективи розвитку цукрової промисловості УкраїниBook