Кияниця, Світлана ГеннадіївнаОболкіна, Віра ІллівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-09-232013-09-232004Кияниця, С. Г. Дослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових мас / С. Г. Кияниця, В. І. Оболкіна, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 70-а Наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 20—21 квітня 2004 р. / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2004. — Ч. ІІ. — С. 58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9832Кремово-збивні цукерки з комбінованими корпусами — це нова група виробів, які формуються методом спільної екструзії з двох збивних мас, що містять цукор, драглеутворювач, піноутворювач, жир та фруктово-ягідну чи молочну сировину. В якості піноутворювача та драглеутворювача використовували суміші гідроколоїдів рослинного та тваринного походження. Whipped cream and candy with a combined body - it is a new product group, formed by co-extrusion of two aerated masses containing sugar, gelling, foaming, fat, fruit and berry, or raw milk. As the foam and hydrocolloid gelling agents, mixtures of vegetable and animal origin.otherкремово-збивні цукеркицукерки з комбінованими корпусамикомпозиційні сумішігідроколоїди тваринного походженнягідроколоїди рослинного походженняcream-churned candycandy shells with combinedcomposite mixturehydrocolloids animalhydrocolloids of plant originкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу композиційних сумішей різних структуроутворювачів на структурно-механічні властивості кремово-збивних цукеркових масThesis