Добоній, Інна ВасилівнаБілько, Марина ВолодимирівнаКораблева, Ольга Анатоліївна2012-06-112012-06-112012Добоній, І. В. Науковий підхід до створення композицій з пряно-ароматичної сировини для вермутів / І. В. Добоній, М. В. Білько, О. А. Кораблева // Пищевая промышленность : наука и технологии. - Минск, 2012.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1294Приведена сравнительная характеристика эфирных масел пряно-ароматического сырья разных регионов Украины по количественному содержанию и качественному составу. Научно обоснован выбор композиции трав для вермутов.Comparative description of essential oils is resulted spicily-aromatic raw material of different regions of Ukraine on quantitative maintenance and high-quality indexes. Going near the choice of compositions is scientifically grounded for vermouths.otherвермутпряно-ароматична сировинабіологічно активні речовиниvermouthspicily aromatic raw materialbioactive mattersкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваНауковий підхід до створення композицій з пряно-ароматичної сировини для вермутівArticle