Волошина, Анастасія Андріївна2022-10-142022-10-142022Волошина, А. А. Розроблення системи управління якістю виробництва морозива пломбір з удосконаленням процедури поводження з невідповідною продукцією на ТОВ «Галіївський молокозавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Андріївна Волошина ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2022. – 128 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38280otherкафедра експертизи харчових продуктівморозиво пломбірфризеруваннязагартовуваннямолокорозроблення системи управління якістюРозроблення системи управління якістю виробництва морозива пломбір з удосконаленням процедури поводження з невідповідною продукцією на ТОВ «Галіївський молокозавод»Other