Підтілок, Ірина СтаніславівнаКовтун, Аліна Володимирівна2017-05-152017-05-152017Підтілок, І. С. Дослідження яблучної сировини для виготовлення фруктово-ягідного мармеладу / А. В. Ковтун, І. С. Підтілок // Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві : Всеукраїнська науково-практична конференція, 22-23 березня 2017 р. – Київ, 2017. – С. 80-81.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25257Досліджено фізико-хімічні показники різних сортів яблук на технологію виробництва фруктово-ягідного мармеладу. The physico-chemical indices of various apple varieties on the technology of production of fruit and berry marmalade.uk-UKмармеладмarmaladeяблучне пюреapple pureeкафедра готельно-ресторанної справиДослідження яблучної сировини для виготовлення фруктово-ягідного мармеладуThesis