Корецька, Ірина ЛьвівнаЗінченко, Тетяна Володимирівна2019-06-052019-06-052018Корецька, І. Л. Оцінка зразків досліджень за нелінійними критеріями якості / І. Л. Корецька, Т. В. Зінченко // Всесвітня наука у 2018 році: Результати: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції, Моррісвілль, США. - 2018. - ПП 22-26.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29485Робота присвячена використанню сучасного способу визначення крітерію якості на прикладі використання нетрадиційної сировини у виробництві соусів. The work is devoted to the use of the modern way of the quality criteria determination on the example of the use of non-traditional raw materials in the production of sauces.uk-UKкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїмодельзразокякістькомплексоцінюванняmodelsamplequalitycomplexevaluationОцінювання дослідних зразків за нелінійним критерієм якостіThesis