Перспективи використання амарантового борошна в закладах ресторанного господарства - Дочинець, Інга Вікторівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна (My University, 2024)
Обґрунтовано виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів з борошна амаранту, враховуючи його хімічний склад та вміст поживних речовин та охарактеризовано напрям збільшення асортименту продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності в закладах ресторанного господарства

The production of bakery and flour confectionery products from amaranth flour is substantiated, taking into account its chemical composition and nutrient content, and the direction of increasing the range of products of increased nutritional and biological value in restaurants is characterized
Keywords: амарант; борошно; amaranth; flour; хлібобулочні та борошняні кондитерські вироби; bakery and flour confectionery products; хімічний склад; chemical composition; кафедра готельно-ресторанної справи