Остролуцька, Юлія Сергіївна2022-06-062022-06-062016Остролуцька, Ю. С. Використання інуліновмісної сировини для виготовлення продуктів оздоровчого та профілактичного призначення / Ю.С. Остролуцька ; наук. Керівник А. О. Башта // Інноваційні напрямки розвитку освіти, сфери послуг і технологій : матеріали міжнародної конференції студентів і молодих учених, 24-25 березня 2016., м. Луцьк. – Луцьк, 2016. – С. 127–130https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37613На даному етапі досліджень запропоновано використовувати порошок скорцонери і якону для отримання морозива оздоровчого призначення. At this stage of research, it is proposed to use scorzonera powder and yacon to obtain health ice cream.otherпрофілактика захворюваньінулінцукровий діабетdisease preventioninulindiabetesкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання інуліновмісної сировини для виготовлення продуктів оздоровчого та профілактичного призначенняThesis